Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

En hand som lägger sista touchen på en tallrik med färgstark mat.

Basmati Indisk & Bengalisk Restaurang

På Basmati som ligger ett stenkast från Fristadstorget serveras traditionella indiska och bengaliska rätter. Och precis som namnet antyder är basmatiris en viktig ingrediens i nästan alla rätter.

Traditionella indiska och bengaliska rätter

Den indiska och bengaliska matkulturen liknar varandra. Prima råvaror tillsammans med kryddor som bland annat chili, koriander, gurkmeja och kanel komponeras av duktiga kockar till en symfoni av smaker. Rätterna serveras oftast med basmatiris som är hjärtat i både indisk och bengalisk matkultur. Basmati har fullständiga rättigheter så det går bra att kombinera maten med ett glas vin, eller varför inte prova en indiskt öl.

Prisvinnande Take-Away

Matleveransföretaget Wolt utsåg Basmati till 2021 års bästa takeaway-restaurang i Eskilstuna. Resultatet baserades på tusentals kundröster under 2020 där restaurangen fick hela 9,6 av 10 i genomsnittsbetyg.


Kontakt

Telefon: 016 13 62 77

E-post: info@basmati.se

Adress: Kungsgatan 9, 632 20 Eskilstuna

Webb: basmati.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.