Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Kaffekopp med mjölk i form av ett löv

Valmas Café

Hos Valmas Café i Tuna Park köpcentrum i Eskilstuna, kan du njuta av fika med goda bakverk och lättare cafélunch i modern och hemtrevlig miljö.

Familjeföretaget Valmas Café

Valmas affärsidé bygger på att få berätta historien om familj och gemenskap genom mat, dryck och delikatesser i modern och hemtrevlig miljö. Familjeföretaget startade som delikatessbutik år 2005 och hösten 2021 etablerade man sitt första café i Eskilstuna, i Tuna Park köpcentrum.

Både fika och lunch

På Valmas meny hittar du både goda bakverk för en avkopplande fika och lunchmat i form av sallader, pastarätter, pajer och matiga mackor. I utbudet finns även flera vegetariska alternativ och smörgåstårta på bit. Med lokala råvaror i fokus erbjuder Valmas både frukost, lunch, fika och efter-shopping-mat.

After shopping och egen chailatte

Utvalda dagar kan du efter din shoppingtur i gallerian koppla av på Valmas After shopping. Vill du hellre mysa hemma kan du köpa med en burk av Valmas chailatte hem och enkelt blanda en latte i hemmets lugna vrå.

Kontakt

Telefon: +46 76 - 812 76 66

E-post: adam@valmas.se

Adress: Gunborg Nymans väg 2, 632 22 Eskilstuna

Webb: Valmas på Facebook

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.