Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Plockmat i skål från VinÄger Vinbar

VinÄger Vinbar

Den moderna vinbaren VinÄger har slagit upp dörrarna på Fristadstorget i centrala Eskilstuna. Här kan du njuta av ett stort utbud av viner av varierande inslag och smarriga smårätter till de goda vinerna.

Vinbar med stort utbud

VinÄgers koncept är en vinbar med stort vinutbud av varierande inslag. Till de goda vinerna finns ett stort utbud smårätter från olika länder och brickor med god plockmat att beställa. Det serveras kvalitetschark, delipizzor och smarriga poke bowls och besökarna kan njuta av både fika, lunch och middag. Målgruppen som VinÄger Vinbar främst riktar sig till är personer i åldern 50-plus. För den som önskar kommer det även att finnas möjlighet att boka vinprovning.

Planer på inglasad uteplats

Utöver de 35-40 platser som vinbaren har inomhus finns även planer på att bygga en inglasad uteplats till sommaren. Om bygglovsansökan godkänns blir det ett välkommet komplement till de nuvarande platserna.

Interiör VinÄger Vinbar i Eskilstuna

Foto: VinÄger Vinbar

Kontakt

Telefon: +46 70 - 862 82 08

Adress: Fristadstorget 3, 632 19 Eskilstuna

Webb: VinÄger Vinbar på Facebook