Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Ölbryggning i kopparkittlar

Eskilstuna Ölkultur

I Eskilstunas gamla vapentekniska museum finns numera Sveriges första bryggeripub – Eskilstuna ölkultur. Kliv in i de gamla, rustika lokalerna och känn doften utav humle och malt. I restaurangen kan du äta enkel och vällagad mat som smakar bra och passar till öl.

Kunnig personal hjälper dig

Eskilstuna ölkultur är ett måste att besöka om du är det minsta intresserad av drycken öl. Och vet du inte vad du söker? Ingen fara, Ölkulturs kunniga personal hjälper dig att hitta någonting som passar just dig.

Eskilstunas bästa och hemligaste uteservering?

Sommartid slår Ölkultur upp portarna i den gamla slussvaktarstugan alldeles intill Eskilstunaån. Ett perfekt läge intill ån, med kvällsol och utsikt över vattnet.


Eskilstunas bästa uteservering

Fotograf: Therese Andersson

Kontakt

Telefon: +46 16-13 17 14

E-post: info@eskilstunaolkultur.se

Adress: Faktorigatan 1, 632 20 Eskilstuna

Webb: eskilstunaolkultur.se

PLACEHOLDER TEXT!

Arrangera ditt möte i unik miljö på Eskilstuna Ölkultur

Eskilstuna Ölkulturs unika lokal med pub, bryggeri och restaurang går att hyra med personal för dig som planerar att arrangera ett möte eller konferens. Vill du ha en spännade aktivitet till ditt möte eller konferens så hjälper Eskilstuna Ölkultur dig med ölprovning, whiskyprovning, rundvandring eller föreläsning.

Fotograf: Therese andersson

Eskilstuna Convention Bureau dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna