Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Ölbryggning i kopparkittlar

Eskilstuna Ölkultur

I Eskilstunas gamla vapentekniska museum finns numera Sveriges första bryggeripub – Eskilstuna ölkultur. Kliv in i de gamla, rustika lokalerna och känn doften utav humle och malt. I restaurangen kan du äta enkel och vällagad mat som smakar bra och passar till öl.

Kunnig personal hjälper dig

Eskilstuna ölkultur är ett måste att besöka om du är det minsta intresserad av drycken öl. Och vet du inte vad du söker? Ingen fara, Ölkulturs kunniga personal hjälper dig att hitta någonting som passar just dig.

Eskilstunas bästa och hemligaste uteservering?

Sommartid slår Ölkultur upp portarna i den gamla slussvaktarstugan alldeles intill Eskilstunaån. Ett perfekt läge intill ån, med kvällsol och utsikt över vattnet.


Eskilstunas bästa uteservering

Fotograf: Therese Andersson

PLACEHOLDER TEXT!

Arrangera ditt möte i unik miljö på Eskilstuna Ölkultur

Eskilstuna Ölkulturs unika lokal med pub, bryggeri och restaurang går att hyra med personal för dig som planerar att arrangera ett möte eller konferens. Vill du ha en spännade aktivitet till ditt möte eller konferens så hjälper Eskilstuna Ölkultur dig med ölprovning, whiskyprovning, rundvandring eller föreläsning.

Eskilstuna Convention Bureau dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteslokal: 100 personer
Grupprum: 3 rum
Läge: 0,95 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: +46 16-13 17 14

E-post: info@eskilstunaolkultur.se

Adress: Faktorigatan 1, 632 20 Eskilstuna

Webb: eskilstunaolkultur.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.