Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

fokus på en glasburk med polkagrisar i. I nederkant skymtar flera glasburkar med karameller i och i bakgrunden hyllor med glasburkar och metallådor

Eskilstuna Delikatesshandel

Hos Eskilstuna Delikatesshandel lockar svenska och främst närproducerade varor som kex, marmelad, sylt, honung, karameller, kola, kaffe, te och saft. Under sommaren kan man fika i det mysiga trädgårdscaféet.

Inspiration från sekelskiftet

På Eskilstuna Delikatesshandel handlar du över disk precis som förr i tiden och butiken är inredd med inspiration från sekelskiftets lanthandlar. Bakom disken hittar du oftast ägarinnan själv, Annica Rettne.

Under sommaren 2022 har Eskilstuna Delikatesshandel flyttat från Köpmangatan till Skogstorp. 

Kvalitet framför kvantitet

I butikens utbud av varor går kvalitet före kvantitet. Annica väljer personligen ut alla produkter och är noga med att det i den mån det går ska vara rena produkter på gamla recept utan konserveringsmedel och onödiga tillsatser.

Trädgårdscafé med egenbakat fika

Sommartid kan man även ta en fika i det mysiga trädgårdscaféet. Här hittar du hembakat fika, lättare lunch och goda drycker.
Sommarcaféet är öppet vid fint väder, så öppettider kan variera. Öppettider uppdateras kontinuerligt på Eskilstuna Delikatesshandels webbsida och i sociala medier.

Bakelse formad som två rosa hjärtan som smälter ihop.

Foto: Eskilstuna Delikatesshandel

Butikens egna varumärke - CR Sötehantverk

Annicas dotter Claudia är personen bakom Eskilstuna Delikatesshandels eget varumärke - CR Sötehantverk. Under det varumärket tillverkar hon bland annat kakor, pajer, glass och bakelser, som mer ofta än sällan ser ut som fantastiska konstverk. Dessa hantverksmässiga godsaker går självklart att mumsa på i trädgårdscaféet.

Kontakt

Telefon: +46 70-224 70 89

E-post: kontakt@eskilstunadelikatesshandel.se

Adress: Åsavägen 5, 633 69 Skogstorp

Webb: eskilstunadelikatesshandel.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.