Lilla stadsmuseet

01 jan - 31 dec
00.00
Eskilstuna stadsmuseum

Kliv in i en färgsprakande resa till dåtiden. Tillaga en kunglig middag i det slott som en gång stod i Eskilstuna. Bli kapten på ångbåten Eskilstuna, hjälp Matilda Ljungberg att sköta caféet vid Rinmanstorget. Gå in i skogen en stjärnklar natt. I Lilla stadsmuseet får barn och vuxna tillsammans uppleva Eskilstuna historia.
---

Boka plats för att besöka Lilla stadsmuseet

Du som vill besöka utställningen Lilla stadsmuseet måste från och med den 23 december boka plats. Det beror på att utställningen är populär, att där lätt blir trångt och att det är svårt att hålla avstånd i leken.

Vi släpper in ett, två, tre eller fyra sällskap (beroende på storlek) åt gången. Vi tillåter max 15 personer att vara i utställningen samtidigt. Varje sällskap får stanna i 30 minuter på Lilla stadsmuseet.

Du bokar din plats genom att ringa till receptionen på telefonnummer 016-7102375. Kommer du till telefonsvararen lämnar du namn och nummer så ringer vi upp.

---
Eskilstuna stadsmuseums ordinarie öppettider är onsdag-fredag 12.00-16.00 och lördag-söndag 10.00-16.00. Avvikande öppettider hittar du på stadsmuseets hemsida.