Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Här var där

16 jun - 31 dec
00.00
Eskilstuna stadsmuseum

Åtta av bilderna från utställningen Här var där visas. Nya och gamla foton har smälts samman och visar miljöer från Eskilstuna nu och då i en och samma bild.

Bilderna är producerade av Stefan Möller, Micke Sandström och Mikael Törnkvist i samarbete med Studio Roland och Eskilstuna Fotoklubb. De gamla fotografierna kommer från Eskilstuna stadsmuseums bildarkiv.

---

Eskilstuna stadsmuseums ordinarie öppettider är onsdag-fredag 12.00-16.00 och lördag-söndag 11.00-17.00. Avvikande öppettider hittar du på stadsmuseets hemsida.

Under helgen 30-31 oktober och hela höstlovet vecka 44 (1-7 november) är Eskilstuna stadsmuseum öppet alla dagar 11.00-17.00. Hela höstlovsprogrammet hittar du här.

Stadsmuseet anpassar verksamheten efter pandemiläget och rådande rekommendationer.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.