Idécafé med "Från idé till verklighet"

Vi vill bjuda in dig till vårt spännande Idécafé, där du kan få massor av inspiration och möjlighet att utveckla din idé tillsammans med likasinnade. Här kan du ta del av inspirationsföreläsare inom och andra som också delar med sig av sina erfarenheter och resor om att förverkliga sina idéer.

Vi erbjuder en unik möjlighet att prova din idé genom att diskutera den med andra deltagare och erfarna affärsutvecklare. Tillsammans kan vi skapa en kreativ och givande miljö där idéer kan växa och ta form.

Och om du vill ta det nästa steget och utveckla din idé tillsammans med andra, har vi även coworking-tillfällen där du kan samarbeta och dra nytta av gemenskapen.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt Idécafé och tillsammans skapa en inspirerande och utvecklande miljö för dina idéer.

----------------

För att göra evenemanget ännu trevligare och skapa en cafékänsla där idéerna ska flöda kommer det att bjudas på enklare förtäring och/eller fika. Så du kan njuta av gott sällskap och samtidigt få energi för att fortsätta inspireras och utvecklas. Anmäl dig för att säkra din plats! Max 25 platser per gång.

-----------------
Idecaféet är en del av Kunskapsfesten 2023.