Hasaloppet 2023

14 okt
11.00 - 12.00
Vilsta

Hasaloppet 4,5 K 2023. ”Tillsammans mot cancer till minnet av Anette”

Anette sa inte att hon sprang, hon sa hasa. Anette var en fantastisk fin människa som förlorade kampen mot cancer september 2020.

Hasaloppet är ett lopp till minne av just Anette och till alla andra som kämpar eller har kämpat i kampen mot cancer. Tillsammans kan vi bidra till forskningen! Och Hasaloppet är såklart tillbaka även detta år.

I det här loppet väljer du att gå, springa eller som Anette skulle ha sagt; hasa. Alla är välkomna, ung som gammal, tvåbent som fyrbent, barnvagnar som rullstolar.

För att delta betalar du en anmälningsavgift på minst 50:- som oavkortat går till Cancerfonden.

Swish sker från måndag 9 oktober och fram till start 14 oktober till 070-7771684 Johan Gustavsson, skriv "Hasaloppet" i meddelandet. Om möjligt visa din Swish på plats. Du får ett lottnummer vid start som du sen kan vinna fina priser på.

Önskar du gå/springa/hasa rundan på egen hand under dagen så swisha innan du startar.
Självklart går det bra att swisha, till numret ovan, utan att deltaga på loppet under dagen. Märk betalningen "Hasaloppet".

Vi redovisar den totala summan på måndagen. Nu slår vi Hasaloppets rekord och skapar mer möjligheter för forskningen!

Start 11.00. Var på plats minst 15 minuter innan.
Samlingplats och startplats: Raststugan Vilsta.

Rundan är inte avspärrad så eget trafikvett gäller. Kartan ser du i Facebook-evenemanget och kommer att finnas på plats. Vi kommer självklart att vara med ute i spåret.

Hoppas vi ses den 14:e!
/ Johan, Sussie och Maria
#fuckcancer