Tillväxtbaren pratar AI - en afterwork för lokala företagare

28 sep
17.00 - 21.30
Valvet (Kungsgatan 5)

Tillväxtbaren pratar AI – En afterwork för alla lokala företagare tillsammans med universitetet

Vi lever i en värld som kontinuerligt förändras och formas av teknologiska framsteg. Som accelerator till denna framfart står just nu artificiell intelligens (AI), som revolutionerar sättet vi bedriver affärer på. Från att automatisera processer till att skapa helt nya affärsmöjligheter, påverkar AI alla branscher, inklusive er. Med detta i åtanke, vill vi bjuda in er till en lättsam afterwork där vi utforskar möjligheterna och farhågorna med AI.

Med en avslappnad stämning belyser vi AI:ns framsteg och hur vi kan dra nytta av dess framtidspotential. Standup om AI varvas med paneldebatt där vi träffar såväl företagare som professorer som ger sina egna perspektiv på AI. Efter programmet håller baren öppet!

Vi erbjuder en avslappnad stämning där vetenskap möter skratt. Så kom och inspireras, skratta och mingla med likasinnade företagare!

Vi bjuder på enklare buffé innan programmet på scen!

Fri entré men det finns begränsat antal platser. Boka din plats i förväg.

Program
17.15-18.15: Enklare buffé serveras
18.30: Programmet på scen börjar
21.30: Baren stänger

Medverkande:

  • Helena Sjögren - Co-Founder & Chief Commercial Officer, Reedz
  • Jonas Stier - professor i socialt arbete, MDU
  • Anette Hallin - professor i företagsekonomi, MDU
  • Joacim Björkvall, konferencier & ståuppkomiker


Målgrupp för afterworken:

Lokala företagare i Sörmland

Afterworken arrangeras av Tillväxtmotorn (MDU:s ledarskapsprogram) tillsammans med MITC / Kvinna i Industri i samarbete med Vilsta Företagsgrupp.

Tillväxtmotorn ingår i ett strategiskt samarbetsavtal med Eskilstuna kommun, med stöd från Sparbanksstiftelsen Rekarne. Programmet drivs av MDU och syftet är att öka samverkan mellan näringsliv och akademi samt öka tillväxten i kommunen.

Tillväxtbaren är en del av Kunskapsfesten 2023.