Tobbe Trollkarl - Magi i det fria

29 jul
11.00 - 12.00
Rademachersmedjorna

Sommaren 2023, NY skattjakt, NY show och NY trolleriskola - en magisk aktivitet för hela familjen med max 150 personer i publiken! Ta med familjen och vänner på en mysig och rolig eftermiddag.

"Vi kan med ett varmt hjärta verkligen rekommendera att ni går och ser denna föreställning, en dag att minnas för hela familjen"
- Barnens turistguide april 2023

Så här går det till:
Först går ni själva i familjen/ sällskapet en skattjakt/ virituell tipsrunda. Allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner. Rundan är på cirka 1-1,5 kilometer (cirka 20-40 minuters promenad) som man kan gå eller cykla (Obs! Gång över till exempel ängar förekommer). Showen är sista anhalt och "skatten".

I just det här evenemanget är showen inte helt i det fria utan den är redan förlagd till scenen på Rademachersmedjorna, vid Fristadens Café & Våffla!

Räkna med minst två timmar för skattjakt, handla nåt gott att äta i cafét och show. Showen börjar 11.00 och är ca 50 min.

När alla är på plats vid 11.00 kör Tobbe Trollkarl en vääääldigt exklusiv, nyskapad familjeshow bara för er. Känslan är att ni har Tobbe Trollkarl för er själva.

Efter gjord bokning så mottar ni ett mejl senast dagen innan, med all info och exakt startplats. På biljetten finns ockå en adress till en hemlig sida!

Biljetter bokas via Nortic.

Obs! Antal biljetter måste överensstämma med antalet på ert sällskap (0-2 år behöver ingen biljett). Alla personer som är två år eller äldre betalar. Vill man inte gå skattjakten så kan man gå direkt till platsen för show. Ta med egen filt eller stol att sitta på under showen.

Efter showen lär Tobbe ut ett enkelt trick som man kan göra hemma. Det finns möjligheten att köpa trollerilåda för 100 kr. Givetvis får man ta kort med Tobbe!

Vi kör vid halvdant väder men om det är riktigt dåligt väder ställer vi in och betalar tillbaka pengarna. Håll koll på hemliga sidan ni får dagen innan.

Barn under två går gratis i förälders knä. Vid sjukdom så kan vi hjälpa er att OMboka, men för att kunna AVboka måste ni teckna Nortics försäkring i kassan.

Mejla biljetter@tobbetrollkarl.com om ni har frågor!
Sagt om Tobbe i pressen:

"Han trollbinder sin unga publik, det är en sevärd familjeshow!" - Aftonbladet, Jens Peterson
"Underbart att kunna underhålla en så bred åldersgrupp att både barn och vuxna kan prata om det länge efteråt" - Påscen.se, högsta betyg!
"Barnen skrek av skratt!" - Eskilstuna-Kuriren

Läs mer om Tobbe Trollkarls Magi i det fria.