Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Finsk tango - helgkurs

22 okt - 23 okt
00.00
Dansens hus

Vad är mer finskt än deras tango? Nu kan även du lära dig dansa finsk tango. Denna mjukare variant av internationell tango passar för alla åldrar. På kursen börjar vi med grundstegen och går vidare i lugn takt och övar olika turer.

Kursen pågår två dagar:
lördag 22 oktober 10.00-13.00
söndag 23 oktober 13.00-16.00

Förkunskaper:
Inga, vi vänder oss till nybörjare. Även erfarna kan delta.

Upplägg:
Lärarledda instruktioner med inspelad musik.

Bra att veta:
Ta med dansskor. Inga utomhusskor får användas.

Anmälan:
Anmäl via Studieförbundet Vuxenskolans hemsida.
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare. Sista anmälningsdag är tio dagar före startdatum.

Om ledaren:
Matti Alenius har en lång erfarenhet inom dansen både som dansare, lärare och koreograf. Han har undervisat i sällskapsdans i åratal med finsk tango som specialitet. Matti är utbildad balettdansör och har varit anställd både som kår- och solistdansare vid Kungliga Operans balett i Stockholm (1980-1995). Vidare har han undervisat dans på Teaterhögskolan i Stockholm (2000-2013) och dessutom arbetat som koreograf på Dramaten, Stockholms Stadsteater, Unga Klara teater, Uppsala Stadsteater samt gjort koreografi för film och opera.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.