Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Folk och Kultur 2022

09 feb - 11 feb
00.00
Digitalt evenemang

I februari 2022 är det dags för den femte upplagan av Folk och Kultur. Även denna gång blir det ett digitalt konvent. Det blir en blandning mellan förinspelade inslag och livesändningar från Eskilstuna 

Folk och Kultur är en mötesplats och en plattform för inspiration, upplevelser och lärande. Innehållet skapas i samverkan med inbjudna aktörer och representanter från kultursektorn, politiken, myndigheter, organisationer, ideella verksamheter och landets regioner. Förutom samtal, debatter och seminarier, presenterar Folk och Kultur ett digert program av professionella konstnärliga föreställningar och upplevelser.

Folk och Kultur 2022 har fokus på sex kategorier/ teman:

  • Kulturpolitik
  • Nordiska perspektiv
  • Ungas kultur
  • Centrum och periferi
  • Konstnärlig frihet
  • Kultur och näringsliv

Folk och Kultur 2022 kommer att använda en digital plattform som heter Hypersay Events. Plattformen erbjuder en inbyggd chatfunktion som hela tiden är aktiv. Det innebär att man även under sändningen av förinspelade program kan interagera med deltagarna under det tidsintervall programinslaget är schemalagt. I Hypersay Events finns även en plats kallad Frontrow en sorts sociala “bubblor”, dit du som besökare kan bjuda in upp till sex kollegor. för att prata om gemensamma intryck och tankar, debattera och diskutera.

Informationen om Folk och Kultur 2022 kommer att uppdateras här löpande. Se även Folk och Kulturs hemsida, Facebook och instagram för uppdaterad information.

Folk och Kultur är ett kulturpolitiskt konvent. Initiativtagare till Folk och Kultur är Länsteatrarna i Sverige, Regional Musik i Sverige och Länsmuseernas Samarbetsråd. Konventet har utvecklats i nära samarbete med Eskilstuna kommun och Region Sörmland och flera hundra externa arrangörer och utställare.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.