Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Kitchen Takeover - Magnus Eriksson, Mästerkocken

08 dec
18.00 - 22.00
Eskilstuna Ölkultur

Den 8 December är det dags för kockgästspel av Magnus Eriksson från Sveriges Mästerkock i Slussvaktaren / Eskilstuna Ölkultur.

Gästspelet hos Ölkultur blir en härlig kväll med maten i fokus, hemlig 4-rättersmeny (menyn hålls hemlig tills gästen anländer) med tillhörande dryck, (dryckespaket att välja mellan är öl, vin eller alkoholfritt).

Vi hyllar det säsongsbetonade genom att välja de finaste, färskaste och hållbart producerade ingredienserna från utvalda lokala gårdar, mejerier och mathantverkare genom att skapa en dynamisk pre-fix-middag. 795 kronor inkl. dryck (ölpaket eller alkoholfritt), 895 kr inkl. dryck (vinpaket).

Magnus och ciceronen Patrik har till kvällen valt ut några av deras absoluta favoriter bland öl, spännande vin och alkoholfritt tillsammans med små rätter att prova sig igenom. Dryckespaket ingår i menyn, med och utan alkohol. Meddela alltid allergier vid bokning. OBS! Ej barnanpassat.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.