Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Julkonsert med Gladys del Pilar

19 dec
19.00 - 20.30
Pingstkyrkan

Välkommen till en oförglömlig 4:e advent med julkonsert i Pingstkyrkan Eskilstuna. Gladys del Pilar och hennes gospelkör, Gladness Singers, bjuder på underbar, glädjefylld musik och fantastisk julstämning.

Fri entré - insamling till förmån för "Eskilstuna Ger" (www.eskilstunager.se)

Gladys del Pilar har vunnit såväl Melodifestivalen som Hela kändis-Sverige bakar. Hon har lånat sin röst till flera Disneyfilmer och 2020 gjorde hon succé i huvudrollen i musikalen En värsting till syster på Chinateatern i Stockholm. I självbiografi Tro, hopp och kärlek berättar hon öppet och ärligt om sitt liv och turbulenta uppväxt.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och hjälps åt genom att tvätta eller sprita händerna, ta hänsyn till varandra och i fall av sjukdom stannar hemma.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.