Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Royal - Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

30 nov
15.00 - 17.00
Royal Eskilstuna

En svensk klassiker för stora och små och det är en riktig jul-film!

Vissa sagor förtjänar att bli verklighet! Karl-Bertil Jonssons julafton är en rolig, varm och härlig julfilm som underhåller hela familjen, gammal som ung. En äkta julklassiker av allra högsta kvalitet på bio, baserad på Tage Danielssons älskade förlaga.

Berättelsen handlar om 14-åriga Karl-Bertil, som är varuhus­direktör Tyko Johnssons son. Hans utstakade väg i livet är att bli som sin far. Men Karl-Bertils hjälte är Robin Hood. I filmen kommer detta att tas ett steg längre än i TV-versionen. Den fattiga flickan Vera, hennes syster på barnhemmet och den hänsynslösa barnhemsföreståndaren korsar alla Karl-Bertils väg. Och ingen är sig lik när historien når sitt slut. Inte ens Tyko.

Regi: Hannes Holm
Medverkande: Jonas Karlsson, Peter Dalle, Claes Månsson, Josephine Bauer, Dag Malmberg, Jennie Silfverhjelm
År: 2021
Speltid: 104 min
Språk: Svenska
Textning: Svenska

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.