Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Kortfilmsdagen: 'Ur en kos dagbok'

21 dec
13.00 - 13.30
Royal Eskilstuna

Välkomna till årets kortfilmsdag! Royal firar årets kortaste dag och det firas med filmvisning för alla åldrar från världens alla hörn. Konceptet startades 2011 i Frankrike och har nu kommit till Sverige tack vare Folkets Bio, som fått stöd från Svenska Filminstitutet.

Alla filmer har fritt inträde. Vi vill dock att ni bokar gratis­biljetter på Royals hemsida. Det går också bra att boka över disken på plats när vi har öppet eller strax innan filmen börjar.

Ur en kos dagbok
I kossans värld är alla dagar lika. Hon tittar på sina grannar Majros och Örsvart i båsen intill, blir mjölkad, idisslar, sover, blir mjölkad, idisslar, sover, tittar på Majros, idisslar. Men de dagar det händer allra mest är när tankarna flyger iväg, långt, långt bort.

Regi: Birgitta Jansson
Manus: Beppe Wolgers.
Speltid: 30 min

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.