Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Kortfilmsdagen: 'Prick och Fläck - på fläcken'

21 dec
14.00 - 14.50
Royal Eskilstuna

Välkomna till årets kortfilmsdag! Royal firar årets kortaste dag och det firas med filmvisning för alla åldrar från världens alla hörn. Konceptet startades 2011 i Frankrike och har nu kommit till Sverige tack vare Folkets Bio, som fått stöd från Svenska Filminstitutet.

Alla filmer har fritt inträde. Vi vill dock att ni bokar gratis­biljetter på Royals hemsida. Det går också bra att boka över disken på plats när vi har öppet eller strax innan filmen börjar.


Prick och Fläck på fläcken
Nya filmer med charmörerna Prick och Fläck. I deras värld är allt prickigt och fläckigt. Inte nog med att en av dem är täckt med fläckar och den andra är täckt med prickar, dessutom finns det ju prickar och fläckar överallt! Nu får vi följa med när Prick och Fläck bakar, de står bokstavligen på öronen, får vattkoppor, nya konstiga kliande prickar mitt i det prickiga och fläckiga. Och sist men inte minst ordnar de nyårsdisko.

Land: Sverige (2011)
Åldersgräns: Barntillåten
Regi: Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad
Speltid: 45 min

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.