Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Föräldranätverk Torshälla

06 dec
16.00 - 17.30
Ebelingmuseet

En föräldragrupp som vänder sig till ensamstående föräldrar, främst ensamstående föräldrar med begränsat eller utan socialt nätverk och deras barn. Syftet med våra träffar är att ensamstående föräldrar ska träffas och på så sätt få möjlighet att utvidga sitt sociala nätverk. Syftet med barnens delaktighet är att få träffa andra barn och få delta i kreativa aktiviteter och konst.

Föräldranätverket är ett samarbete mellan Enheten för förebyggande arbete (Socialtjänst), Svenska kyrkan i Torshälla och Ebelingmuseet.

Under vägledda träffar kommer vi att samtala kring föräldraskap/livet och dess utmaningar. Socialtjänsten kommer även att ge samhällsinformation kring vilka insatser och stöd som finns i Eskilstuna kommun.

Vi erbjuder kostnadsfria träffar och utbildning för dig som är ensamstående förälder och längtar efter något inspirerande, roligt och tryggt att göra tillsammans med ditt barn 0–18 år. Under tiden som föräldrarna har utbildning/aktivitet, får barnen uppleva inspirerande, spännande och roliga aktiviteter tillsammans med personal från Ebelingmuseet. Inga barn kommer att vara med under tiden föräldrarna har utbildning/aktivitet.
Vi kommer att starta varje träff med enkel förtäring och ha en fikastund.

Välkommen att anmäla dig till:
Elif Hamberg, familjevägledare 016-710 73 77
Hanna Svensson, konstpedagog 016-710 73 05
Malin Lodin, diakon 016-35 85 17
Ivan Janicijevic, förebyggande socialsekreterare 016-710 82 40

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.