Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Kitchen Takeover - Tobias, Edsbacka Bistro

10 nov
18.00 - 22.00
Eskilstuna Ölkultur

Kockgästspel av Tobias Andersson, kökschef på Edsbacka Bistro i Slussvaktaren / Eskilstuna Ölkultur.

Tobias passion för mat genomsyrar restaurangen Edsbacka Bistro, där även de minsta detaljerna spelar stor roll. Gästspelet hos Ölkultur i Slussvaktaren blir en härlig kväll med maten i fokus, hemlig 4-rättersmeny med smak av Sörmland (menyn hålls hemlig tills gästen anländer) med tillhörande dryck, (dryckespaket att välja mellan är öl, naturvin eller alkoholfritt).

Vi hyllar det säsongsbetonade genom att välja de finaste, färskaste och hållbart producerade ingredienserna från utvalda lokala gårdar, mejerier och mathantverkare genom att skapa en dynamisk pre-fix-middag för 795 kronor ink. dryck.

Kökschefen Tobias Andersson och ölciceronen Patrik Svensk har till kvällen valt ut några av deras absoluta favoriter bland öl, spännande naturviner och alkoholfritt tillsammans med små rätter att prova sig igenom.

Dryckespaket ingår i menyn, med och utan alkohol. Meddela alltid allergier vid bokning. OBS! Ej barnanpassat.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.