Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Workshop: Eteriska oljor för vardagshälsa

04 dec
09.00 - 16.00
DinBalans Yogastudio

Vill du lära dig mer om eteriska oljor? Hur du kan använda dem i din vardag, som skönhetsvård men även för att skapa mental och känslomässig balans?

Dofter påverkar oss både fysiskt, hormonellt och känslomässigt. I den här praktiska workshopen får du under en heldag med Kasia en chans att djupdyka i de eteriska oljornas värld.

Kasia är grundaren till Kasia Raws eteriska oljor. Kasia brinner för sina oljor och väljer alla leverantörer med omsorg. Olika producenter med olika miljöer påverkar växterna, både i doft, styrka och medicinska egenskaper.

I den här heldagskursen lär du dig:

  • Hur påverkar eteriska oljor oss? Kan jag använda dem för att reglera sinnesstämningar?
  • Grundläggande kunskap om doftnoter, hur kan man tänka när man vill blanda eteriska oljor.
  • Kan man använda vissa oljor i mat?
  • Eteriska oljor i vardagen, för att påverka energi och välmående.
  • Använd eteriska oljor i din egna väldoftande skönhetsvård

Tänk dig en vinprovningsdag fast med eteriska oljor tillsammans med en väninna, lagom till jul när man vill omsluta sig i varma dofter och upplevelser.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.