Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Gårdsloppis i Råbyhallen

23 okt
10.00 - 13.00
Råbyhallen

Gårdsloppis med flera säljare. Allt från leksaker och kläder till textilier och husgeråd. Även mindre möbler, cyklar och liknande. Vi kommer inte att ha någon stor växelkassa och vi ber er att betala med swish i den mån ni kan.

VAR RÄDDA OM VARANDRA
Stanna hemma om du känner av minsta förkylningssymptom. Håll avstånd till andra besökare samt säljare. Inne i lokalen är det stort och luftigt.

HYRA PLATS/BORD
Denna gång kommer vi inte att erbjuda några platser/bord för uthyrning.

PARKERING
Det finns gott om parkeringsplatser utanför Råbyhallen.

VÄGBESKRIVNING/ADRESS
Råby-Rekarne 635 12.
- Om du kommer från Eskilstuna: Sväng vänster efter Hällby vid skylten "Österby 5".
- Om du kommer från Västerås: ta avfarten mot Hällbybrunn (precis innan påfarten mot E20 mot Sthlm) och sväng direkt höger igen vid skylten "Österby 5".
- Om du kommer från Örebro/Arboga/Kungsör: Sväng av E20 vid trafikplats Gröndal. Ta direkt avfarten mot Hällbybrunn och sedan sväng höger vid skylten "Österby 5".
Följ sedan vägen cirka 5 km. Loppisen äger rum i Råbyhallen på gården Österby Gård i Råby-Rekarne.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.