Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Konstens sport, sportens konst: öppen skapandeverkstad!

05 nov
13.00 - 15.00
Eskilstuna konstmuseum

Går det att sporta i konst?

Under höstlovet bjuder Eskilstuna konstmuseum in barn, unga och vuxna att tillsammans utforska konst som sport, sport som konst och rörelsens magiska kraft. Inspirerade av olika sporter och konstnärsmaterial utforskar vi hur våra kroppars rörelse lämnar avtryck i världen, hur våra gemensamma rörelser tillsammans skapar något alldeles unikt. Kanske kommer vi att skapa en ny sport tillsammans? Eller kanske rent av en ny konstart?

OBS: ta med oömma och kladdvänliga kläder!
Kostnadsfritt.
Drop-in men observera att vi endast kan ta in ett begränsat antal deltagare samtidigt, så viss väntetid kan förekomma.


Parallellt med skapandeverkstan pågår en visning av den tillfälliga utställning Carl-Axel Valéns stipendiater, klockan 13.30–14.15. Det går alldeles utmärkt att lämna dina föräldrar där, medan du själv tar del av den pedagogiska aktiviteten!


Bild från utställningen Carl-Axel Valéns stipendiater. På väggen hänger verk av Fredrik Lindqvist, på podierna står verk av Joakim Ojanen.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.