Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Vinprovning med Carl Jan Granqvist

27 okt
18.00 - 21.00
Valvet (Kungsgatan 5)

Carl Jan Granqvist kommer till Valvet och håller i en vinprovning.

Carl Jan Granqvist är inte bara en av Sveriges mest omskrivna krögare och vinkännare, han har genom åren också blivit en uppskattad radio och TV profil.

I Grythyttan har han skapat Måltidens hus och byggt upp en restaurang- och hotellhögskola samtidigt som han medverkat regelbundet i radio för att dela med sig av vintips till vin- och matintresserade lyssnare.

På vinprovningen får du lära dig om viners olika karaktärsdrag och även höra om vikten av att mat och dryck ska locka alla dina sinnen!

Pris: 595:-
I priset ingår vinprovning och ostbuffé med tillbehör.

Boka plats redan idag till cafe@valvet.works

Eventet kommer att kunna dokumenteras för att delas via sociala medier och i digital kommunikation. Genom din anmälan godkänner du att bli fotad/filmad under eventet och att vi sedan kan använda detta i vår digitala kommunikation. Vi sparar också din kontaktinformation i syfte att dela med oss information till dig gällande eventet.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.