Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

En kväll i tryffelns tecken signerad Norbert Lang

10 nov
18.00 - 22.00
Valvet (Kungsgatan 5)

Legenden Norbert Lang gästar Eskilstuna och tillagar en tryffelmiddag på Valvet!

Norbert Lang och vår köksmästare Thomas Becker kommer att tillaga tryffelmeny. Se menyn i Facebook-evenemanget.

Om Norbert
Norbert kom till Grand Hotel i Stockholm, 1969 från Tyskland. Han har varit krögare på sin Rest Paul & Norbert i Stockholm som under mer än 25 år legat på den kulinariska toppen och fick toppbetyg i såväl nationell som internationella restaurangguider. 1990 fick Norbert Gastronomiska Akademins guldmedalj för utomordentliga insatser för matkulturen.
För Norbert är framgångsreceptet enkelt - äkta kvalitet och hög smak är det enda som gäller.

Norbert har också under många år haft uppskattande gästspel med sparris & tryffel runt om i Sverige & Norge, samt medverkat i radio och Tv för att förmedla sin passion för dessa råvaror.

---
Eventet kommer att kunna dokumenteras för att delas via sociala medier och i digital kommunikation. Genom din anmälan godkänner du att bli fotad/filmad under eventet och att vi sedan kan använda detta i vår digitala kommunikation. Vi sparar också din kontaktinformation i syfte att dela med oss information till dig gällande eventet.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.