Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Lunchkonsert - Unga Tankar Om Musik

20 okt
13.00 - 14.00
Scenkonst Sörmland

Under flera år har medlemmar från nätverket Unga Tankar om Musik skapat unika konsertupplevelser för Scenkonst Sörmland. Som alltid är det en helt ny trio som satts ihop just för detta tillfälle. Anna Berglund, vokalist och kompositör verksam framför allt inom pop- och jazzgenren; Ebo Krdum, svensk-sudanesisk självlärd sångare och gitarrist som skapar samtida politisk afro-bluesmusik och Emma Nyman, mångsidig violinist och violast som vanligtvis arbetar i ett brett fält av genrer från barock, klassiskt och nutida till pop och folkmusik. Detta musikermöte präglas av lyhördhet, virtuositet och upptäckarlusta. Publiken får följa med när trion tar sig an kända och okända låtar, egna kompositioner och specialarrangemang.

Medverkande
Anna Berglund – sång, piano, percussion
Ebo Krdum – sång, gitarr
Emma Nyman – violin, viola

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.