Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Bokcirkel för läsande förebilder

21 apr
10.00 - 11.00
Digitalt evenemang
läsa bok

Har du barn och är hemma om dagarna? Känner du att din egen läsning är svår att hinna med, eller tycker du bara att det vore roligt att läsa bra böcker och diskutera dem med andra? Och samtidigt få tips om läsning till dina barn? I så fall tycker vi att du ska gå med i vår bokcirkel för läsande förebilder! En läsande förebild kan vara just du som har barn i hemmet, du som visar att läsning är viktigt att ta sig tid till och väljer det som aktivitet.

Till en början kommer bokcirkeln att ske digitalt. Första tillfället är 21 april klockan 10.00 och vi diskuterar boken Doften av ett hem av Bonnie-Sue Hitchcock. Anmäl dig via e-post till lassatsningen@eskilstuna.se. När du fått din anmälan bekräftad kan du hämta bokcirkelboken på biblioteket. Anger du även dina barns åldrar skickar vi med en överraskning till dem!

För att delta behöver du internetanslutning och mobil eller dator med kamera. Använd gärna hörlurar med mikrofon (vanliga till mobiltelefon fungerar bra). Vi ses i det digitala mötesverktyget Zoom och du får länk skickad till dig innan 21 april. Antal platser är begränsade.