Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Eskilstuna Kulturnatt 2021

18 sep
11.00 - 23.00
Eskilstuna

Eskilstuna Kulturnatt ska bli en folkfest där människor i alla åldrar kan uppleva kultur i olika former. Kulturnatten är ett sätt att visa upp och ta del av vår stads rika kulturutbud. Eskilstuna Kulturnatt arrangeras för första gången 18 september 2021, med målet att det ska bli ett årligen återkommande evenemang.

Eskilstuna kommun ger kulturaktörer förutsättningar att visa sina verksamheter genom sammanhållen marknadsföring och genom att upplåta lokaler. Eskilstuna Kulturnatt är politiskt obunden, fritt från kommersiella intressen och har fri entré.

Är du eller din förening intresserad av att medverka?
Detta är ett unikt tillfälle där Eskilstunas kulturliv lyfts fram, med dess breda och varierade utbud. Det finns två sätt att medverka, som arrangör eller som artist. Läs mer och registrera dig på www.eskilstunakulturnatt.se. Du är välkommen att arrangera en programpunkt under Eskilstuna Kulturnatt, så länge det är ett kulturevenemang, du har en koppling till Eskilstuna och följer riktlinjerna (som du ser på sidorna för registrering på hemsidan). Du kan vara professionell aktör, amatör, ingå i en kulturförening eller kulturinstitution.