Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Bilden visar husfasaden av Roxnäs B&B i förgrunden syns en grill i trädgården

Villa Roxnäs

Villa Roxnäs erbjuder boende i en lantlig, familjär och historisk miljö strax utanför Torshälla och Eskilstuna. På lagom avstånd för en utflykt till Parken Zoo, ReTuna, fotboll på Tunavallen eller ett besök i kulturstaden Torshälla.

Bo skönt i unik och lantlig miljö

På Villa Roxnäs finns boende för både privatpersoner och lite större sällskap. Här bor du bekvämt i en fd. skola som nu är omgjord till vandrarhem. Välj hur du vill bo, i enkelrum, dubbelrum eller i någon av stugorna i trädgården med utsikt över nejden. Ett bra boende och ett utmärkt alternativ för familjetillställningar och fester. Villa Roxnäs erbjuder 18 rum och 7 stugor för både kort- och långtidsuthyrning. Här finns även en festlokal för upp till 100 personer


Kontakt

Telefon: +46 70-606 67 67

E-post: info@villaroxnas.se

Adress: Nybyvägen 28, Torshälla

Webb: Villa Roxnäs på Facebook

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.