Husvagnstak i Vilsta

Vilsta Sporthotell, Vandrarhem & Camping

Vilsta Sporthotell är både ett familjevänligt sporthotell och vandrarhem med camping och stugby. Anläggning har högt miljöfokus och ligger i ett naturreservat och här finns flertalet konferens-, mötes- och festlokaler.

Familjevänligt sporthotell i naturreservat

I ett naturskönt och familjevänligt naturreservat två kilometer utanför Eskilstuna centrum ligger Vilsta Sporthotell. Här finns elljusspår och badplats och stora möjligheter för en fin vistelse för dig som är en aktiv person.

Sporthotellet med miljöfokus

Minska vattenförbrukning, använda miljömärkta produkter och minska energiförbrukning är några av de åtgärder som Vilsta Sporthotell gör i sitt miljöarbete för att verksamheten ska vara så skonsam som möjligt mot miljön. Hotellet strävar efter att ge dig som gäst förutsättningar för att din vistelse ska göra så liten påverkan på miljön som möjligt.

Du kan välja mellan många olika varianter av boende för olika ändamål

På Vilsta Sporthotell kan du välja mellan flera olika former av boende så som hotell, stugor, camping och vandrarhem. Anläggningen är öppen året runt och har fina möjligheter för olika typer av ändamål i form av träningsläger, kickoff och firmafester, allt i en naturskön miljö.

Vilsta Sportcafé & Restaurang

På Sportcaféets restaurang kan du boka olika festarrangemang med menyer som italiensk buffé och grillbuffé. Vid banketter, konferens- eller affärsmiddagar erbjuds en trerätters-meny.

Restaurangen rymmer 175 personer, men för större sällskap på upp till 1000 personer finns möjlighet att använda Sporthotellshallen. Både restaurangen och hotellet har fullständiga rättigheter.

Relax med bastu och bubbelpool

Det finns även en relaxavdelning med bubbelpool och bastu som går att boka.

Hyr cykel på Vilsta Sporthotell

Hos Vilsta Sporthotell kan du hyra cykel direkt på hotellet under perioden april-oktober, till en kostnad av 19 kronor i timmen, ett dygn (24H) 200 kronor och två dygn (48H) kostar 380 kronor, oavsett om du är gäst på hotellet eller ej. Ingen förhandsbokning krävs, så det är bara att dyka upp och ta en tur när det passar dig.

Infopoint- Turistinformation direkt på hotellet

Vilsta Sporthotell är auktoriserad Infopoint. Här hittar du kartor och broschyrer över besöksmål och aktiviteter i trakten och kan få hjälp med enklare frågor.

På anläggningen finns ett flertal konferens-, mötes- och festlokaler. Planera din nästa konferens på Vilsta Sport hotell i sin natursköna miljö och krydda vistelsen med antingen rekreation i relaxavdelningen eller med mer fysiska aktiviteter i det natursköna området.

Eskilstuna Convention Bureau hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteskapacitet: 1000 personer
Mötesrum: 7 rum
Boende: 39 rum
Middag: 800 personer
Läge: 3 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: +46 16-51 30 80

E-post: info@vilstasporthotell.se

Adress: Vasavägen 80, 633 58 Eskilstuna

Webb: vilstasporthotell.se