Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Husvagnstak i Vilsta

Vilsta Sporthotell, Vandrarhem & Camping

Vilsta Sporthotell är både ett familjevänligt sporthotell och vandrarhem med camping och stugby. Anläggning har högt miljöfokus och ligger i ett naturreservat och här finns flertalet konferens-, mötes- och festlokaler.

Familjevänligt sporthotell i naturreservat

I ett naturskönt och familjevänligt naturreservat två kilometer utanför Eskilstuna centrum ligger Vilsta Sporthotell. Här finns elljusspår och badplats och stora möjligheter för en fin vistelse för dig som är en aktiv person.

Sporthotellet med miljöfokus

Minska vattenförbrukning, använda miljömärkta produkter och minska energiförbrukning är några av de åtgärder som Vilsta Sporthotell gör i sitt miljöarbete för att verksamheten ska vara så skonsam som möjligt mot miljön. Hotellet strävar efter att ge dig som gäst förutsättningar för att din vistelse ska göra så liten påverkan på miljön som möjligt.

Du kan välja mellan många olika varianter av boende för olika ändamål

På Vilsta Sporthotell kan du välja mellan flera olika former av boende så som hotell, stugor, camping och vandrarhem. Anläggningen är öppen året runt och har fina möjligheter för olika typer av ändamål i form av träningsläger, kickoff och firmafester, allt i en naturskön miljö.

Infopoint- Turistinformation direkt på hotellet

First Hotel City Eskilstuna är auktoriserad Infopoint. Här hittar du kartor och broschyrer över besöksmål och aktiviteter i trakten och kan få hjälp med enklare frågor.


PLACEHOLDER TEXT!

På anläggningen finns ett flertal konferens-, mötes- och festlokaler. Planera din nästa konferens på Vilsta Sport hotell i sin natursköna miljö och krydda vistelsen med antingen rekreation i relaxavdelningen eller med mer fysiska aktiviteter i det natursköna området.

Eskilstuna Convention Bureau hjälper dig att arrangera ditt möte i Eskilstuna

Snabbfakta om anläggningen

Möteslokal: 1000 personer
Grupprum: 4 rum
Boende: 39 personer
Middag: 800 personer
Läge: 3 km till Eskilstuna C

Kontakt

Telefon: +46 16-51 30 80

E-post: info@vilstasporthotell.se

Adress: Vasavägen 80, 633 58 Eskilstuna

Webb: vilstasporthotell.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.