Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Kaffe i hotellsäng

Hotell Eskilstuna

Hotell Eskilstuna ligger vid östra infarten till Eskilstuna och har utsikt över Eskilstuna golfbana och fina grönområden.

Ett trivsamt boende nära centrum

Hotellet har 56 rum, enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum med upp till fyra bäddar. Samtliga rum är utrustade med tv, dusch/bad och toalett på rummet. Som hotellgäst har du tillgång till fri parkering, jacuzzi och bastu samt fritt Wifi på hela hotellet. Restaurangdelen ligger i direkt anlutning till lobbyn, där även konferens- och festvåningen är belägen.

Från hotellet är det bra bussförbindelser till centrala Eskilstuna och järnvägsstationen, och det är gångavstånd till Mälarsjukhuset, Ekängens friidrottsarena, Sméhallen och Tunahallen.

Äventyrsgolf

Putta er genom Klosters Kyrka och Rademachersmedjorna. Äventyrsgolfen som drivs av Hotell Eskilstuna intill hotellet är en äventyrsbana inspirerad av Eskilstuna som stad

Kontakt

Telefon: +46 16-51 04 10

E-post: info@hotelleskilstuna.se

Adress: Strängnäsvägen 10, 633 49 Eskilstuna

Webb: hotelleskilstuna.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.