Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Kaffe i hotellsäng

Hotell Eskilstuna

Hotell Eskilstuna ligger vid östra infarten till Eskilstuna och har utsikt över Eskilstuna golfbana och fina grönområden.

Ett trivsamt boende nära centrum

Hotellet har 56 rum, enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum med upp till fyra bäddar. Samtliga rum är utrustade med tv, dusch/bad och toalett på rummet. Som hotellgäst har du tillgång till fri parkering, jacuzzi och bastu samt fritt Wifi på hela hotellet. Restaurangdelen ligger i direkt anlutning till lobbyn, där även konferens- och festvåningen är belägen.

Från hotellet är det bra bussförbindelser till centrala Eskilstuna och järnvägsstationen, och det är gångavstånd till Mälarsjukhuset, Ekängens friidrottsarena, Sméhallen och Tunahallen.

Äventyrsgolf

Putta er genom Klosters Kyrka och Rademachersmedjorna. Äventyrsgolfen som drivs av Hotell Eskilstuna intill hotellet är en äventyrsbana inspirerad av Eskilstuna som stad.

Spa

Spabad och bastu finns på hotellet. Även gäster som inte bor på hotellet kan boka spaavdelningen. Lämpligt för grupper upp till 20 personer.

Kontakt

Telefon: +46 16-51 04 10

E-post: info@hotelleskilstuna.se

Adress: Strängnäsvägen 10, 633 49 Eskilstuna

Webb: hotelleskilstuna.se