Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Sundbyholms slott och gästhamnen

Sundbyholms Gästhamn

I en av Mälarens vackraste vikar, och granne med Sundbyholms slott, ligger Sundbyholms Gästhamn. Här får du under sommarhalvåret god mat och somriga upplevelser i en vacker miljö.

Restaurang och café

Sundbyholms Gästhamn har en restaurang och cafée som med personlig och hjärtlig service serverar fika och vällagad mat, vintertid serveras våfflor. För dig som bara snabbt vill köpa något svalkande och strosa runt och titta på båtarna i hamnen finns även en glasskiosk.

Gästhamn

Gästhamnen är öppen för drop-in eller bokning via dockspot.com. Gästhamnen har 90 platser med faciliteter som:

· Båtplatser med el och vatten
· Servicehus med WC, dusch, bastu, tvättstuga, skötrum och latrinvask
· Hamnkontor med full service
· Frukostbröd kan förbeställas
· Glasskiosk
· Uthyrning av bryggbåtar och bastu

Ställplatser för husbilar

Gästhamnen har 8 drop-in ställplatser för husbilar med tillgång till servicehus med dusch, bastu och toalett. 6 av platserna har tillgång till el. Platserna går inte att boka i förväg, endast drop-in.

Hyr bryggflotte

Under perioden maj-augusti går det att hyra motordrivna bryggflottor i gästhamnens kafé. Det är även möjligt att beställa fika och mat att ha med på turen.

Infopoint- Turistinformation hos Sundbyholms gästhamn

Sundbyholms gästhamn är dessutom en auktoriserad Infopoint. Passa på att se och uppleva mer av Sundbyholm och Eskilstuna med omnejd när du ändå är här! Här finns Infopoint där du kan hämta kartor och broschyrer över besöksmål och aktiviteter i trakten samt få hjälp med enklare frågor.

Kontakt

Telefon: +46 16-965 71

E-post: info@sundbyholmsgasthamn.se

Adress: Sundbyholms slott, 635 08 Eskilstuna

Webb: sundbyholmsgasthamn.se

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.