(be)Stämman 2023 - dags att anmäla sig

Den 9 maj är det dags för den årliga (be)Stämman – Affärsplan Eskilstunas viktigaste möte. Efter stämman tar SME-dialogen vid, där deltagarna får fördjupa sig i Eskilstunas satsning på att bli Sveriges bästa kommun för små och medelstora företag till år 2030.

Intervju med Maria Ringström

En som anmält sig till både (be)Stämman och SME-dialogen är Maria Ringström, destinationsstrateg på Destination Eskilstuna AB.

Maria, vad hoppas du på att få ut av ditt deltagande?

- Jag ser fram emot att träffa både redan bekanta och nya ansikten, utbyta tankar och uppslag för hur vi bäst når våra gemensamt uppsatta mål.

(be)Stämman känns alltid lite högtidlig då det är många som driver olika initiativ för Eskilstunas bästa. På (be)Stämman får alla möjlighet att ta del av resultaten och inspireras av varandras insatser.

SME-dialogen är central för Eskilstunas fortsatta utveckling. Det är där olika perspektiv kommer till tals i konstruktiv dialog, prioriteringar görs, nya relationer och samarbeten skapas. I Eskilstuna har vi en tradition av att göra saker tillsammans och för det krävs god dialog.

Rekommenderar du Eskilstunas företagare att anmäla sig?

- Det gör jag definitivt! Det är ett perfekt tillfälle för att lyssna in, men också göra sin röst hörd, dela med sig av egna erfarenheter och tips på lösningar framåt.

Anmäl dig till (be)Stämman och SME-dialogen du också

(be)Stämman och SME-dialogen arrangeras den 9 maj i Stadshuset. Alla företagare i kommunen är välkomna!