Halloweensminkade skådespelare på Parken Zoo

Höstlov i Eskilstuna 2023

Upplev ett efterlängtat höstlov i Eskilstuna! Här bjuds på både rysmys med spöken och gastar i Parken Zoo, höstlovsaktiviteter på stadens muséer, fina hotellpaket för övernattning och aktiva naturupplevelser.

Upplev Eskilstuna under höstlovet

Passa på att uppleva ett varierat och händelserikt höstlov i Eskilstuna. Testa inomhusaktiviteter som studsiga besök i trampolinpark, plask i badhus och mys med både djur och spöken på zoo.

Upplev konst, lek i historisk miljö och klättra i coola maskiner på Eskilstunas muséer under höstlovet.

Stressa ner med aktiva naturupplevelser som fiske, vandring längs leder eller ett riktigt grönt och skönt skogsbad.

Inomhusaktiviteter under höstlovet i Eskilstuna

Testa tyngdlös action på Hop n Pop, ge dig ut på klätteräventyr på Leos Lekland, plaska i plurret på Munktellbadet, träffa både spöken och djur på Parken Zoo eller swisha fram på skaterampen på Zero One Six.

Missa inte att höstlovsmysa på muséerna. Här kan du bland annat provköra dumper i VR och skapa din egen konst.

Utomhusaktiviteter under höstlovet i Eskilstuna

Varva aktiviteterna på lovet med rofyllda men aktiva naturupplevelser utomhus. Här finns möjligheter till både skogsbad, cykling längs leder och i mountainbike-spår och chans till en match discgolf.

Två barn med cyklar i höstmiljö

Foto: Most Photos

Höstlovsevenemang i Eskilstuna 2023

Nedan hittar du tips på evenemang som äger rum i Eskilstuna under höstlovet. Det blir något för alla smaker – spökligt, rysligt, mysigt och sportigt. Evenemangen fylls på löpande ända fram till lovets start - kika gärna in flera gånger!

Arrangerar du också höstlovsevenemang? Registrera dina evenemang i evenemangsguiden.Glöm inte att välja kategorin "höstlov" för att de ska synas på den här sidan.