Middag med vin i stämningsfullt ljussken

Höstiga smakupplevelser

Efter en varm och härlig sommar kommer hösten med sina praktfulla färger och murriga kvällar. Vad passar bättre än att samlas och njuta av något gott och värmande? Eskilstuna bjuder på många höstiga smakupplevelser med mat och dryck i fokus. 

Smakliga upplevelser och matiga evenemang

Hösten i Eskilstuna bjuder på många upplevelser där goda smaker står i fokus. Matiga evenemang, provningar, svängig show med middag och tillskott i stadens restaurang- och caféutbud. Här får du smaskiga tips som livar upp i höstmörkret.

Årets smaskiga etableringar

Glädjande för den mat- och fikaintresserade är att det ständigt etableras nya caféer och restauranger runt om i Eskilstuna. Det senaste året har vi till exempel fått möjlighet att smaka på både söta och matiga våfflor hos Fristadens Café och Våffla. Fler tillskott som gärna kittlar dina smaklökar hittar du nedan.

Bokningsbara smakupplevelser

När höstmörkret faller och temperaturen börjar sjunka är det ett perfekt tillfälle att samlas vid ett dukat bord. I Eskilstuna finns det upplevelser för dig som är intresserad av att uppleva smaker, både i citynära och lantlig miljö.

Arrangerar du också evenemang med inriktning mot mat och dryck? Registrera dina evenemang i evenemangsguiden så kan vi lyfta dem här! Glöm inte att välja kategorin mat och dryck.