Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

hero-bild

TV4 livesänder partiledardebatt från Eskilstuna

Tre dagar innan valet i höst, närmare bestämt torsdagen den 8 september, möts partiledarna i Eskilstuna för en livesänd valdebatt från Stiga Sports Arena.

Sveriges partiledare möts i Eskilstuna

Moderatorer för partiledardebatten är Jenny Strömstedt och Ann Tiberg.

Vi vill ge vanliga människor möjligheten att se en av de mest avgörande valdebatterna med egna ögon. Stiga sports arena kommer att bli en fantastisk spelplats – både vi programledare och partiledarna gillar att vara nära de människor vi gör programmen för, säger TV4:s Jenny Strömstedt, till Eskilstuna Kuriren onsdag 1 juni 2022.

– Rent krasst ligger Eskilstuna på ett avstånd från Stockholm som partiledarna hinner ta sig till i det intensiva slutskedet av valrörelsen, fortsätter Jenny.

Biljetter

Allmänheten är välkommen att följa debatten live från Stiga Sports Arena. Det är kostnadsfritt, men biljett krävs. Den här sidan kommer att uppdateras med mer information till biljetterna släpps.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.