Stora Sundby slott i vinterskrud

Bakgrundsbilder med Eskilstunamotiv

Stick ut under nästa digitala möte! Ladda hem en av Destination Eskilstunas bakgrundsbilder med motiv från Eskilstuna.

Digitala möten med Eskilstuna i bakgrunden

I samband med att pandemin gjorde intåg i våra liv ändrades våra arbetsförhållanden. Digitala möten och antal hemmakontor ökade i snabb takt. Vi på Destination Eskilstuna skapade då ett antal bilder med Eskilstunamotiv avsedda att användas som bakgrunder för digitala möten eller presentationer. Ett enkelt sätt att göra Team- och Zoommöten lite snyggare och samtidigt visa upp Eskilstuna.

Ladda ner dina bakgrundsbilder

På EskilstunaEvolution.se kan du välja bland olika Eskilstunamotiv och smidigt ladda ner bakgrundsbilder som är fria för dig att använda. Här finns Eskilstunavyer av olika slag och årstider. Vi uppdaterar sidan med fler bilder löpande och nu finns flera nya vintermotiv för nedladdning.

Vintervy över Gamla staden och Eskilstunaån

Vilsta friluftsområde. Vinterbild för digitala möten.