Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Barn som äter grillad korv i Vilsta skidbacke, Eskilstuna.

Jullov i Eskilstuna 2021

Välkommen till Eskilstuna under jullovet. Upplev jullovsaktiviteter ute i naturen, mysigt inomhushäng på bio, susa nedför skateramper och njut av jullovs-evenemang.

Ett roligt, mysigt och fartfyllt jullov i Eskilstuna

Jullovsaktiviteter på stadens muséer, korvgrillning i naturen, nyvallade skidor och varm choklad.

Inomhusaktiviteter för hela familjen

Har du studs och lek i benen? Hoppa i plurret på Munktellbadet, studsa runt på Hop n Pop, klättra i lianerna på Leos Lekland eller susa nedför skaterampen på Zero One Six.

Hungrig efter all lek? Testa cirkusvärlden på Pinchos där du beställer direkt i appen.

Eskilstunas museer erbjuder lovaktiviteter för skollediga barn. Passa på att skapa och uppleva konstens värld på Eskilstuna konstmuseum och Ebelingmuseet, lek i Eskilstunahistoria på Eskilstuna stadsmuseum och upptäck både industrihistoria och framtid på Munktellmuseet.

För en lugnare aktivitet, boka in ett biobesök på Biostaden med fikastund på Café Le Croissant.

Utomhusskoj för både stora och små

Vintern bjuder in till aktiv utevistelse och du hinner både ta några varv i skidspåren i Vilsta friluftsområde, susa fram på någon av stadens skridskobanor eller testa lite vinterlek i Krusgårdens OCR-park.

Efter en dag i pulkabacken smakar en grillad korv extra gott. Du hittar fina grillplatser bland annat i Sundbyholm, Vilsta friluftsområde och i Skjulsta.

Stanna längre och upplev mer

Tipsa vänner, nära och kära om övernattning på Eskilstunas hotell, för chansen att uppleva mer av staden. Eller vill du själv lyxa till det och vakna till en smarrig hotellfrukost i din egen stad?

Jullovsevenemang

Vill du ha ännu fler roliga lovtips? Här hittar du evenemang att roa dig med i Eskilstuna under jullovet. Sportiga, mysiga, kreativa och familjära.

Arrangerar du också jullovsevenemang? Registrera dina evenemang i evenemangsguiden.Glöm inte att välja kategorin "jullov" för att de ska synas på den här sidan.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.