Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Julgran på Fristadstorget

Julhandel i Eskilstuna

Julhandla smart, snällt och med omtanke - julhandla lokalt i Eskilstuna. Dina medvetna val gör avtryck. Shoppa dina julklappar för ett levande näringsliv, för ett hållbart samhälle och för en roligare plats.

Julklappar, julkänsla och goda gärningar

Vi har alla en viktig roll när det kommer till att skapa en levande stad med fler arbetstillfällen och ett större utbud. Tillsammans kan vi, både invånare och besökare, bidra till en bättre välfärd i Eskilstuna. Gör en god handling – julhandla i Eskilstuna.

Eskilstunas handelsområden:

Årets julklapp - evenemangsbiljetten!

Lokala och nationella evenemangsarrangörer har genomgått den hårdaste prövningen någonsin. Nu när restriktionerna lättat och evenemang återigen kan genomföras kan vi som konsumenter visa vår uppskattning genom att köpa biljetter till evenenemang i god tid.

Presentkort, digitalt stämpelkort och lokala rabatter

Kan du inte hitta den perfekta julklappen? Köp inget onödigt, satsa på presentkort och ge mottagare möjlighet att välja själv bland Eskilstunas butiker. Och du, glöm inte att ladda ned appen Cityplay för att ta del av erbjudanden och rabatter i centrala Eskilstuna.

Julmarknader, julmys och julbord

Passa på att maximera julkänslan genom att kombinera din julhandel med att gå på julmarknad, äta julmat eller gå på konsert.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.