Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Stiga Sports Arena i Eskilstuna i kvällsljus

Tack för ert deltagande i våra tävlingar på Bomässan

Vi på Destination Eskilstuna vill säga tack till alla er som deltog i våra tävlingar under Bomässan på Stiga Sport Arena den 12–14 november.

Tävlingarna är avslutade

Vi är glada över att ni var så många som besökte vår monter under Bomässan i Stiga Sports Arena och även tog er tid att delta i våra tävlingar.

Presentkort på Sundbyholms slott

Grattis till er som vunnit presentkort på Sundbyholms slott! Vi har meddelat vinnarna via e-post och önskar er en fin vistelse på slottet.

Till er som är nyfikna på hur många öronproppar som fanns i burken, kan vi avslöja att det var 116 stycken.

Presentkort i Eskilstunas butiker

Grattis också till er som vunnit presentkort i Eskilstunas butiker i tävlingen med Cityplay, som arrangerades i samarbete med Position Eskilstuna.

Även dessa vinnare har fått meddelande via e-post. Presentkortet är giltigt i många av stadens butiker och vi hoppas att det kommer väl till pass så här i julklappstider.

Till alla er som är nya prenumeranter på Destination Eskilstunas nyhetsbrev – håll utkik i inkorgen den 18 november efter vårt utskick med juliga Eskilstunatips.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.