Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Folk och kultur 9-12 februari

Folk och Kultur 2022

Den 9-12 februari genomförs det kulturpolitiska konventet Folk och Kultur i Munktellstaden i Eskilstuna.

Konventet Folk och Kultur

Folk och Kultur har arrangerats årligen i Eskilstuna sedan 2018. År 2021 genomfördes konvetet digitalt med anledning av coronapandemin, därför är vi extra glada att meddela att Folk och Kultur återigen arrangeras som ett fysiskt evenemang i februari 2022.

Folk och Kultur är en plattform för inspiration, upplevelser och lärande. Här skapas innehållet i samverkan med flera hundra externa arrangörer, utställare och representanter från kulturlivet, politiken, myndigheter, organisationer, ideella sektorn och landets 21 regioner.

Tre branchdagar och en dag öppen för allmänheten med fri entré

Den 9-11 februari krävs deltagarpass för att ta del av det mesta av konventets innehåll. Den 12 februari avslutas konventet med en dag med fri entre, öppen för alla.

Deltagaranmälan Folk och Kultur

Nu är anmälan öppen till Folk och Kultur 2022. Deltagarpass kan köpas för 1, 2 eller 3 dagar och ger dig tillgång till seminarier, workshops och kulturevenemang. Fram till den 1 december säljs biljetterna till rabatterat early-bird-pris.

Anmäl en programpunkt till Folk och Kultur 2022

Under perioden 13 oktober–14 november kan du anmäla programpunkter till Folk och Kultur. Läs mer om hur du går tillväga på Folk och Kulturs webbsida.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.