Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Halloweensmyckad nöjespark på Parken Zoo i skymning

Höstlov i Eskilstuna 2021

Upplev ett efterlängtat höstlov i Eskilstuna! Här bjuds på både rysmys med spöken och gastar i Parken Zoo, höstlovsaktiviteter på stadens muséer, fina hotellpaket för övernattning och aktiva naturupplevelser.

Upplev Eskilstuna under höstlovet

Passa på att uppleva ett varierat och händelserikt höstlov i Eskilstuna. Testa inomhusaktiviteter som studsiga besök i trampolinpark, plask i badhus och mys med både djur och spöken på zoo.

Upplev konst, lek i historisk miljö och klättra i coola maskiner, när Eskilstunas muséer erbjuder höstlovsprogram hela lovet.

Stressa ner med aktiva naturupplevelser som fiske, vandring längs leder eller ett riktigt grönt och skönt skogsbad.

Familjära inomhusaktiviteter

Testa tyngdlös action på Hop n Pop, ge dig ut på klätteräventyr på Leos Lekland, plaska i plurret på Munktellbadet, träffa både spöken och djur på Parken Zoo eller swisha fram på skaterampen på Zero One Six.

Missa inte att höstlovsmysa på muséerna. Här kan du provköra dumper med VR, skapa din egen konst och besöka en hemsökt smedja. Åk veterantraktor och vagn mellan museerna eller promenera.

Utomhusaktiviteter av olika slag

Varva aktiviteterna på lovet med rofyllda men aktiva naturupplevelser utomhus. Här finns möjligheter till både skogsbad, cykling längs leder och i mountainbike-spår och chans till en match discgolf.

Upplev mer under en övernattning

Eskilstunas hotell har fina erbjudanden för dig som vill uppleva en längre vistelse i Eskilstuna. Kanske vill du bo på hotell i din egen stad eller vill tipsa vänner och släkt om att testa stadens hotell och upplevelser.

Två barn med cyklar i höstmiljö

Foto: Most Photos

Höstlovsevenemang

Nedan hittar du tips på evenemang som äger rum i Eskilstuna under höstlovet. Det blir något för alla smaker – spökligt, rysligt och sportigt. Spana in allt kul här!

Arrangerar du också höstlovsevenemang? Registrera dina evenemang i evenemangsguiden.Glöm inte att välja kategorin "höstlov" för att de ska synas på den här sidan.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.