Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Fika och frukt på en disk.

Sundbyholms gästhamn öppnar vintercaféet

Den 14 oktober öppnar Sundbyholms gästhamn sitt vintercafé för säsongen. En glad nyhet för fikasugna hemestrare som åter kan njuta av hembakade favoriter.

Hembakade fikafavoriter på vintercafé

Från och med den 14 oktober öppnar Sundbyholms gästhamn upp sitt vintercafé för höst- och vintersäsongen. På fikamenyn finns hembakade favoriter, bland annat utlovas Håkans populära mazariner, Linneas smakrika biskvier och matiga våfflor. Sittplatser kommer att finnas både inne och ute, så väder och kläder får bestämma hur du vill njuta av ditt fika.

Avsluta höst- och vinterpromenaden med en värmande fika

Ett besök på Sundbyholms gästhamns vintercafé passar dig som vill göra en mysig höst- och vinterutflykt. Efter en promenad längs Mälaren, en svamptur i skogen eller en tur i det närliggande naturreservatet passar det utmärkt med en värmande gofika på caféet.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.