Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

3 personer som sitter på en restaurang och äter pizza. Endast händerna är synliga.

Höstiga smakupplevelser

Efter en varm och härlig sommar närmar sig hösten med sina praktfulla färger och murriga kvällar. Vad passar bättre än att samlas och njuta av något gott och värmande? Eskilstuna bjuder på många höstiga smakupplevelser med mat och dryck i fokus. 

Smaskiga etableringar och evenemang

Hösten i Eskilstuna bjuder på många upplevelser där goda smaker står i fokus. Matiga evenemang, provningar, svängig show med middag och nytillskott i stadens restaurang- och caféutbud. Här får du smaskiga tips som livar upp i höstmörkret.

Höstens smaskiga etableringar

Glädjande för den mat- och fikaintresserade är att det etableras nya caféer och restauranger runt om i Eskilstuna. De senaste tillskotten som gärna kittlar dina smaklökar hittar du här.

Bokningsbara matupplevelser

Både i lantlig och citynära miljö finns upplevelser för dig som är intresserad av att uppleva smaker. Här listar vi ställen med bokningsbara matupplevelser.

Arrangerar du också evenemang med inriktning mot mat och dryck? Registrera dina evenemang i evenemangsguiden så kan vi lyfta dem här! Glöm inte att välja kategorin mat och dryck. 

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.