Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

pizza

Eskilstuna restaurangjakt

Mellan 1 juli och 31 augusti pågår Eskilstuna restaurangjakt, en tävling där du stöttar lokala restauranger och caféer samtidigt som du är med och tävlar om presentkort på 1000 kronor.

Handla för 2000 kronor under 2 månader - tävla om presentkort

Vill du stötta dina lokala restauranger och caféer samtidigt som du kan vinna ett presentkort laddat med 1000 kr? Då ska du vara med i Eskilstuna restaurangjakt.

Njut av sommaren och semestertider. Lyxa till det med extra smarrigt fika och att slippa laga mat. När du handlar för totalt 2000 kr på stadens Cityplay-anslutna caféer och restauranger är du med och tävlar om ett presentkort laddat med 1000 kr. Ladda ner och anslut dig till appen Cityplay, koppla din bank och du är redo att delta i Eskilstuna Restaurangjakt. Du kan själv följa dina köp direkt i appen.

Om Cityplay

Cityplay är en app som samlar restauranger, caféer och butikers stämpelkort och erbjudanden på ett och samma ställe. Det är kostnadsfritt för alla verksamheter i Eskilstunas innerstad att ansluta sig.

Saknar du din favoritrestaurang i appen? Be dem kontakta Position Eskilstuna för att ansluta sig.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.