Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Stora Sundby slott med dess ståtliga tinnar och torn

Unikt konsertkoncept lanseras vid Stora Sundby slott

I dagarna lanserades CLSR – ett unikt konsertkoncept som söker sig utanför de stora arenorna för att hitta unika platser för intima spelningar och påkostade evenemang. Lördag 17 juli kommer CLSR till Stora Sundby slott.

Världspremiär och lanseringsfest för CLSR vid Stora Sundby Slott med Jeremy Olander & Molø 17 juli

CLSR (uttalas closer) är intima och oväntade musikevenemang som arrangeras på annorlunda platser med noggrant utvalda artister. Konceptet är helt nytt, och lanseras med en unik konsert vid Stora Sundby slott.

Grundarna bakom CLSR är två av Stockholms tyngsta nöjesaktörer. Karl Ohlsén Petterson var med och startade upp Summerburst och har arrangerat konserter med några av de största artisterna i världen inom elektronisk dansmusik. Hans kompanjon Mille Yousefali har även han en lång och gedigen bakgrund inom Stockholm nöjesvärld.

"Varför måste konserter och festivaler upplevas på samma platser om och om igen?"

De två grundarna vill med CLSR komma bort från den traditionella arenan, och låta gästerna komma närmare upplevelsen, därav namnet.

Vinn biljetter till premiären!

Lanseringsevenemanget vid Stora Sundby slott den 17 juli är stängt för allmänheten och det går inte att köpa biljetter. Däremot har vi på Destination Eskilstuna lagt beslag på ett fåtal inbjudningar - som vi nu tävlar ut via Instagram.

Läs mer om tävlingen och delta här:

Upptäck mer av Eskilstuna när du ändå är här

Vi välkomnar långväga gäster som kommer till Eskilstuna för att uppleva den unika konserten den 17 juli. Passa gärna på att uppleva mer av Eskilstunas utbud vid ditt besök.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.