Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Middagstallrikar med vin

Take away och avhämtning

Restaurangerna i Eskilstuna har ställt om och erbjuder middagskassar, fredagsmys och finmiddagar som take away. Fortsätt att lyxa till det med restaurangmiddagar, fast på hemmaplan med mat för avhämtning.

Mysig helgmiddag take away

Du behöver inte avstå från smakfulla restaurangmiddagar i coronatider. Eskilstunas restauranger har varit kreativa och skapat coronasäkra alternativ till de traditionella helgmiddagarna på restaurang.

Lyxmiddag, middagskassar och fredagsmys

Vill du lyxa till det lite extra när helgen kommer? Koppla av, äta något riktig gott och samtidigt stödja Eskilstunas restauranger? Stadens matälskare erbjuds fina alternativ som förgyller hemmamiddagen. Vad sägs om en lyxig varmrätt i form av Mälargös med sparris, ärtor, silverlök, vitvinsås och pommes duchess från Sundbyholms slott? Här får du fler alternativ som kittlar smaklökarna och gör helgen både mysig och bekväm.

Take away i Eskilstuna

Det finns ett stort utbud av restauranger i Eskilstuna som erbjuder sin mat som take away. Hämta mat från din favoritrestaurang eller gör det ännu enklare och få maten utkörd till din dörr. I Eskilstuna finns en stor variation och mat från olika länder. Här listar vi ett urval av restauranger med mat för avhämtning och utkörning.

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.