Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Svartvit bild på publik under livekonsert

Saga Salongen erbjuder konserter digitalt

Saknar du livemusik? Saga Salongen i Torshälla erbjuder nu några av sina tidigare konserter via den digitala tjänsten Live & Stream. Du som vill uppleva lite konsertkänsla - välj konsert efter musiksmak och njut!

Live & Stream - konserter på Saga Salongen

Under hösten 2020 bjöd Saga Salongen i Torshälla på exklusiva och corona-anpassade livespelningar. Repertoaren bestod av en fin blandning av artister, där Torch, Thundermother och Thomas di Leva var några av de som förgyllde fredag- och lördagkvällarna.

Streama konserterna igen

Saknar du också upplevelsen av skön livemusik? Eller missade du några av höstens föreställningar? Nu har du, trots pandemi och restriktioner, åter chans att se en stor del av höstens spelningar på Saga Salongen digitalt via Live & Stream på StayLive. Du köper enkelt din biljett och kollar in konserterna precis när du själv önskar. Finfin livemusik när den är som bäst!

Vi har inte stöd för din webbläsare

Det verkar som att du använder en gammal webbläsare som vår webbplats tyvärr inte har stöd för. Men var inte ledsen för det, via länkarna nedan kan du ladda ner en modern webbläsare.