Logotype för Åhléns Oulet

Åhléns Outlet öppnar i Eskilstuna

Åhléns Outlet öppnar ett nytt varuhus i Eskilstuna 21 april 2021. Varuhuset kommer att ligga i handelsområdet Folkesta.

Stor efterfrågan i Eskilstuna

Åhléns Outlet i Eskilstuna blir ett av tre nya varuhus som öppnas i Sverige under 2021. Försäljningsytan i den nya butiken är cirka 1600 kvm och outletbutiken i Eskilstuna blir Sveriges tionde Åhléns Outlet.

- Vi har haft stor efterfrågan i Eskilstuna om ett Åhléns Outlet varuhus. Det i kombination med att vi fann en bra lokal på ett attraktivt volym-handelsområde gjorde beslutet lätt att ta och vi ser verkligen fram emot att öppna vårt varuhus i Folkesta, Eskilstuna, berättar Stina Klaesson, vd för Åhléns Outlet i ett pressmeddelande den 11 januari 2021.  

Koncept Åhléns Outlet

Som dotterbolag till kedjan Åhléns erbjuder Åhléns Outlet prisvärda varor till kunderna. Inom hem, mode och skönhet finns ett varierande sortiment som ständigt hålls levande för att möta behov och efterfrågan hos varuhusets kunder. Sortimentet består både av välkända och tillfälliga varumärken, men till ett lägre pris.