Vill du lyssna på innehållet på webben? Tryck på knappen "Lyssna" nedan och använd kontrollen för att pausa, stoppa eller ändra volym.

Dukat bord med julgran i bakgrunden

Julbord take away

Julen 2020 har de dignande julborden på restaurang ställts om till take away och julmaten kommer att njutas av coronasäkert, hemma i små sällskap.

Coronasäkra julbord i Eskilstuna

Det annorlunda året 2020 har lett till ett nytt sätt att leva och coronapandemin följer med oss ända fram till jul. Att äta ett gott julbord har för många av oss varit en tradition. I år har dock många restauranger ställt om till coronasäkra varianter av julbord. Tryggheten har fått stor betydelse.

Här hittar du ett urval av restauranger med julbord och jultallrikar som take away

Restaurangerna har anpassat sina julbord efter rådande restriktioner. De har ställt om och tänkt nytt. Bufféerna har ersatts av jultallrikar och julbord för avhämtning. Vill du få din julmat levererad och samtidigt njuta av vackra julsånger? Boka då Magdakullans finstämmiga erbjudande.

Listan uppdateras löpande. Tipsa oss gärna på info@visiteskilstuna.se om du vet fler restauranger som serverar jultallrik eller julbord för avhämtning eller utkörning i Eskilstunatrakten.

Bord med julmat

Fotograf: Agneta Forssen, Most Photos